In 1967 heeft de familie Vijn Sr. Lingerie Marijke overgenomen van de Fam. van Overschot.
De winkel had toen een oppervlakte van 15 vierkante meter en was direct naast de ingang rechts.
De verkoop bestond toen hoofdzakelijk uit bh's, slips en hemden en de kleur was wit, zwart en huid.

Winkelpand rond 1967.
Oude slipjes bak.
Antieke beha kast.

Om meer artikelen te kunnen aanbieden werd de winkel tijdelijk uitgebreid en de woonkamer, links van de ingang werd erbij getrokken. Nu konden we ook onderjurken, nachthemden en pyjama's verkopen. De vloeroppervlakte ging toen naar 35 vierkante meter. Toen kon je ook nog met de auto en fiets door de hele Westerstraat rijden.

Winkelpand
De oude woonkamer erbij.
Onderjurken en rokken.

In 1973 vond de eerste verbouwing plaats die werd uitgevoerd door de firma ESME uit Groningen. Deze firma heeft nu ook onze laatste verbouwing in 2006 gedaan. De etalage kreeg ook meer een "open" karakter zodat de mensen meer de zaak in konden kijken. Rond die tijd kwam er ook meer kleur in de collectie, wat de zaak al een betere uitstraling gaf. De oppervlakte groeide iets naar 45 vierkante meter totaal.

Verbouwing in 1973.
De beha kast in nieuwe style.
Veel gekleurde slips.

In 1981 werd de zaak voor de tweede keer door ESME onder handen genomen, dit keer werd alleen het interieur veranderd. Bij de vorige verbouwing viel de keus op warme kleuren, nu werd er voor een neutrale kleurstelling gekozen. Ook werd de grote BH ladekast naar het magazijn verhuisd en werden alle bh's in de winkel opgehangen.

Verbouwing in 1981.
Strakker en moderner interieur.
Alles op kleur gesorteerd.

In 1992 kwamen ook Jaap en Eveline Vijn in de zaak, ook was het weer tijd voor een nieuw interieur. Besloten werd om de zaak flink uit te breiden, de tuin die achter het pand was werd erbij getrokken en de gehele beneden verdieping kwam ook bij de zaak. Alle muren gingen inwendig tegen de vlakte.
De ingang werd veranderd en de etalages gingen helemaal "open", wat voor sommige mensen wel even wennen was.
Het Enkhuizer Aanemers Bedrijf (E.A.B.) en Boomgaards Interieurs hebben deze grote klus met succes uitgevoerd. De vloeroppervlakte ging nu naar 145 vierkante meter. Ook het personeelsbestand ging van 1 naar 5 personeelsleden.

Uitbreiding in 1992
Alle muren werden weggeslopt.
Nieuwe zaak van 145 m2.

In 2006 kwam de laatste verbouwing en hebben we een extra pand aangekocht omdat we steeds meer ruimtegebrek kregen. De E.A.B. en ESME stonden weer garant voor deze verbouwing. De winkel groeide nu tot 250 vierkante meter, kreeg onder andere 8 paskamers, airco en een koffietafel. Het personeelsbestand groeide tot 12 personeelsleden. Hier kunt u zien hoe de huidige winkel eruit ziet.

Laatste uitbreiding in 2006.
Nu een oppervlakte van 250 m2.
Mara opent de nieuwe winkel.