Bestel via whatsapp

Onze producten:

Onze producten:

Lingerie Marijke is een familie bedrijf dat in 1967 is ontstaan. In 1967 heeft de familie Vijn Lingerie Marijke overgenomen van familie van Overschot.
De winkel had toen een oppervlakte van 15 vierkante meter en de verkoop bestond toen hoofdzakelijk uit bh’s, slips en hemden in de kleuren zwart, wit en huid. 

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot 250 vierkante meter en zijn wij een van de grootste lingeriespeciaalzaken van Nederland. Wij bieden een enorme diversiteit aan maten en uitvoeringen. Wij verkopen van AA tot en met O cup en zijn voornamelijk gespecialiseerd in grote cupmaten. Naast lingerie verkopen wij ook badmode, nachtmode, herenmode en accessoires. Met een team van 13 dames staan wij van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u van juiste adviezen te voorzien. Wij streven ernaar om de klant op haar gemak te stellen en met een gelukkig gevoel de deur uit te laten gaan.

Ons personeel wordt vakkundig opgeleid tijdens trainingen van VanderVelde.
Hierdoor kunnen wij de juiste maat aanmeten en de meest geschikte pasvorm voor u bepalen.

Wij beschikken over een koffietafel, airco en 8 paskamers.

Klantenspaarsyteem

Wij werken met een klantenspaarsysteem. Voor iedere euro die u bij ons besteedt, krijgt u 1 punt. Bij iedere 500 punten krijgt u een waardecheque van 25,00 euro thuisgestuurd. De waardecheques worden 2x per jaar verzonden. Op afgeprijsde artikelen krijgt u geen punten, wel mogen de waardecheques ingewisseld worden op sale artikelen. Het meedoen aan het spaarsysteem is kosteloos en inschrijven kan bij ons in de winkel. Uw gespaarde punten zijn altijd zichtbaar op de kassabon.