Bestel via whatsapp

Onze producten:

Onze producten:

Parelqup Grijs

Onze ParelQup sportspecial in de kleur zwart. Afgewerkt met microfiber sportstof die extra snel droogt. Speciaal voor alle actieve momenten, ook in het water!

De Qup is een alternatieve borstprothese van stof, gemaakt om optimaal comfort te bieden aan vrouwen zonder borsten. Met passie ontworpen van en voor vrouwen zelf. Snel na de operatie te dragen door lichte vorm en zachte materialen. Bestaat uit een luchtdoorlatend katoen met een lichtgewicht ademende schuimvulling. Doordat de vulling zacht en ademend is, voelt de Qup niet warm aan tijdens zomerse dagen. Past ook in reguliere lingerie en kan gewassen worden op 30 graden.

De ParelQup heeft een schuimvulling die van binnenuit verzwaard is met glazen verzwaring parels. Hierdoor biedt dit type Qup net iets meer balans voor grotere maten. ParelQups zijn met passie ontworpen, met veel liefde lokaal gemaakt en beschikbaar in de maten M tot en met XXL, in veel verschillende designs. Het gewicht is per maat geoptimaliseerd. Aan M en L is 60 gram toegevoegd, aan de XL 90 gram en aan de 2XL 120 gram.

89,00

Heb je interesse of vragen over dit product? Stuur ons dan een berichtje.